OM OSS

Med mångårig erfarenhet inom bilhandel, ett brett utbud av bilar och ett stort fokus på kundnöjdhet så är vårt motto att finna den optimala bilen för kunden. OptimalCars AB grundades med en stor entusiasm för fordon i premiumklassen som förenades av egenskaper som hög motorprestanda och elegant design. Hos oss hittar du många spännande bilmodeller, med ett bra urval av bland annat Audi, Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Land Rover, Ferrari, Lamborghini. Dessa är biltillverkare som vi genom åren har utvecklat goda kunskaper om.

Tillsammans med våra samarbetspartners hemma i Sverige och utomlands kan vi skräddarsy ditt perfekta bilköp. Vi finner den bil du önskar med hjälp av era behov. Vid bilförvärv utförs ursprungskontroll, granskning av fordonets skick samt servicehistorik och köps av professionella återförsäljare i Tyskland eller Sverige.

Vi på OptimalCars AB har tillsammans som familj sedan många år tillbaka delat ett gemensamt intresse för unika och fina premiumbilar. Vi strävar alltid efter att du som kund skall köra bilar av hög kvalité oavsett om det är en arbetsbil, familjebil eller sportbil. Vi har över 10års erfarenhet inom bilbranschen och tillhandahåller endast välvårdade & fina objekt med korrekt historik.

Erbjuder marknadens konkurrenskraftigaste priser, allt för att du som kund skall vara nöjd!

DIN BILHANDLARE I STOCKHOLM

Vår moderna bilhall ligger belägen vid Kungens Kurva i Södra Stockholm. Här kan du hitta våra senaste fordon i lager eller komma i kontakt med en av våra säljare för att diskutera en eventuell försäljning av ditt fordon. Oavsett behov så finns våra säljare tillgängliga på plats för att assistera dig i ditt val av bil.

Vi tror på kvalitet framför kvantitet och ser därför till att lyssna på kundens behov och utifrån det guida dig till den optimala bilen. Därför slutar inte vårt mål så fort en försäljning gått i hamn, utan när kunden känner sig helt nöjd med bilaffären. Detta ger oss möjlighet att fokusera på detaljer som kvalitetssäkring av bilar för att se till att din framtida bil har underhållits under de omständigheter den förtjänar!

KUNDNÖJDHET ÄR VÅRT SIGNUM

Genom ett ständigt fokus på kundens önskemål har OptimalCars snabbt lyckats etablera sig som en seriös aktör i Sverige, där inga önskemål är för stora. Våra kunders omdöme är något vi värderar högt!

Kontakta oss idag för att boka en visning i vår billhall i Kungens Kurva/Smista!

KVALITETSSÄKRING

Vi utför alltid grundliga kontroller av fordonets ursprung, servicehistorik, skick och utrustning vid förvärv av bilar. Bilarna transporteras, behandlas och förvaras sedan i vårt moderna showroom vid Kungens Kurva i Stockholm.

FINANSIERING

Vi erbjuder även förmånliga finansieringsmöjligheter till att dela upp betalningen för ditt bilköp. Vi samarbetar bland annat med Wasa Kredit och Santander Consumer Bank. Vi erbjuder dig betalningsplaner på längre sikt till förmånliga räntor. För mer information:

KONTAKTA OSS

08-658 68 00

info@optimalcars.se

ÖPPETTIDER

Vardagar   10:00 - 19:00

Lördagar   11:00 - 17:00

Söndagar  11:00 - 15:00

BESÖK OSS

OptimalCars i Stockholm AB

Ellipsvägen 12 

141 75 Stockholm

SKICKA ETT MEDDELANDE